Amber Rosen asu käänsi jokaisen katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kurvikas kohumalli Amber Rose on tunnettu naisten oikeuksien kiivaana puolustajana. Rose ei häpeile vartalonsa esittelemistä, ja nainen nähtiinkin jälleen hänen muotojaan korostavassa asussa kun hän oli kävelemässä kaveriensa kanssa juhlimaan.

Amber suuntasi Kaliforniassa West Hollywoodissa sijaitsevaan Ace of Diamond -nimiseen yökerhoon asussa, jossa oli todella avara ja rintavaon paljastava kaula-aukko. Amber Rose nosti hänen povensa tarjottimelle tiukan mustan liivin avulla, jolloin yläosa puristi naisen rinnat yhteen ja nosti ne ylöspäin.

Amber Rosella on kolmevuotias Sebastian-poika yhdessä räppäri Wiz Khalifan kanssa. Amber ei ole kuitenkaan viihtynyt viime aikoina rauhallisena kotiäitinä vaan hänet on nähty usein yökerhoissa juhlimassa näyttävissä asuissa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash