Morsiamen jalkoväli huonoon kuntoon – aussiselostajalta hervoton video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen Ozzy Man on noussut lähes kulttisuosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänen rajut selostuksensa milloin mistäkin tilanteesta ovat nousseet syystäkin valtaviksi nettihiteiksi. Harva pystyy pidättämään niitä kuunnellessaan nauruaan, vaikka varsinainen asia olisi hyvinkin synkkä.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää kulovalkean tavoin Ozzy Manin omalla tyylillään selostama video hääparista, joka oli ikuistamassa hääkuviaan yhdessä valokuvaajan kanssa.

Morsian pantiin kävelemään hääpuvussa kaiteella, mutta hän kuitenkin putosi pian hajareisin kaiteen päälle ja alas kaiteelta. Sulhanen suivaantui tilanteesta niin, että potkaisi itsensä kumoon ja pyöri rinnettä alas. Selostettuna tulos on silkkaa tragikomiikkaa parhaimmillaan, joten video ei luonnollisestikaan sovi tosikoille.