Papukaija paljasti miehen uskottomuuden! Toisti pikkutuhmat keskustelut

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kuwaitilainen nainen ihmetteli, kun perheen lemmikkilintuna ollut papukaija alkoi puhua rivoja. Pian nainen hoksasi, että papukaijahan oppii matkimalla. Toisin sanoen lintu oli oppinut juttunsa talon isännältä.

Mirror-lehti kertoo papukaijan paljastaneen miehen tekemän syrjähypyn. Lintu toisteli flirttailevia lauseita ja pikkutuhmia sanaparsia, joita aviomiehen epäillään puhuneen talossa käyneelle sisäkölle. Nainen oli epäillyt aviomiehensä uskottomuutta jo tovin, ja papukaijan puheet lisäsivät vain vettä kiukaalle.

Koska huorin tekeminen on rikollista toimintaa Kuwaitissa, toimitti nainen papukaijan poliisilaitokselle todistusaineistona. Valitettavasti viranomaiset eivät nielleet naisen väitteitä ja sanoivat, että lemmikki on voinut oppia juttunsa esimerkiksi televisio-ohjelmista tai radiosta. Mies vältti vankilan.