Saara Aalto hurmasi miljoonayleisön – karmaisevan upea esitys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättisuosioon maailmalla nopeasti noussut suomalainen laulajatähti Saara Aalto on tehnyt viime viikkoina historiaa, kun hän on osallistunut Britannian X Factor -kilpailuun ja menestynyt siitä todella upeasti selviytyen kisan finaaleihin parhaiden osallistujien joukkoon.

Tänään Saara Aalto oli taas koetuksessa, kun hän taisteli upeasti jatkopaikasta kisassa. Ennen illan esitystä käytiin läpi Saaran upeita aikaisempia esityksiä, joiden lomassa Saara kertoi, ettei Suomessa juuri vietetä Halloweenia. Samalla nähtiin kuinka Saara käärittiin vessapaperiin muumioksi.

Katso video esityksestä tästä!

Varsinaisessa esityksessään Saara Aalto esitti todella upean version Lady Gagan Bad Romance -jättihitistä. Esitys sekoitti teemoja sekä burleskista että Halloweenista, sillä Saaran yllä nähtiin todella seksikäs asu.

Saaran kasvot oli maskeerattu valkoiseksi, ja poskessa oli ilkeän näköinen suurikokoinen arpi. Pyrotekniikan lisäksi esimerkiksi kosketinsoitin oli sijoitettu lavalle nostettuun ruumisarkkuun. Tuomaristo antoi aivan aiheellisesti kehuja upean laulun lisäksi myös erittäin pitkälle viedystä ja haastavasta lavaesiintymisestä.

– Et ole pelkkä laulaja, vaan olet myös esiintyjä! En halunnut esityksesi loppuvan lainkaan.

– Saara, on ihan ok olla erilainen! Se erottaa sinut kaikista muista. Ihmiset eivät ymmärrä, että olet liekeissä laulusi kanssa, kun samalla teet kaikkea tuota muutakin, Nicole totesi viitaten esityksen monipuolisuuteen.

– Tämä on Sharonilta upeaa mentorointia. Joskus on hyvä ylistää hulluutta. Sinun laulusi ja äänesi ovat dynamiittia. Tämä ei ole kritiikkiä, sillä rakastan sinua. Olet aivan fantastinen, Simon Cowell kiteytti.

– Sinä olet niin itsevarma. Upeasti tehty, Sharon Osbourne totesi.

Nyt katsojilla on vuorokausi aikaa äänestää suosikkejaan, ja Saaran jatkopaikka selviää huomenna sunnuntai-iltana.

Sharon Osbournen suojattia on kritisoitu aiemmin muun muassa kylmyydestä, mutta jo viime viikon esitys osoitti Saarasta löytyvän myös lämpöä ja sähäkkyyttä. Se sai tuomareista erityisesti Nicolen ja Simonin pauloihinsa. Tämäniltainen esitys osoitti, että Saarassa on vielä puolia, joita tuomaristo ja katsojat eivät aiemmin olleet vielä nähneet.

Saara Aalto on noussut kilpailun myötä kansainvälisten medioiden otsikoihin erityisesti Britanniassa, jossa hän on tullut tutuksi niin muista televisio-ohjelmista kuin lehdistäkin. Aiemmin tällä viikolla Aalto ihastutti brittejä puhumalla haastattelussa suomea ja useita muita kieliä.