Tässä se on! Saara Aallon karmivan upea esitys videona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka suomalainen laulajatähti Saara Aalto hurmasi tänä iltana miljoonat televisiokatsojat ja tuomariston X Factor -kilpailussa, jossa hän esitti Lady Gagan jättihitin Halloween-teemaisella asulla ja koreografioilla. Tuomaristo ylisti esitystä.

Splash
Splash
Splash
Splash

Ainakin suomalaisten lasien läpi katsottuna Saaran esitys oli toistaiseksi ylivoimaisesti upein mitä illan X Factorin lähetyksessä on nähty. Seksikkäässä asussa esiintyneen Aallon kasvot oli maskeerattu valkoiseksi ja poskessa oli teeman mukainen ilkeän näköinen suurikokoinen arpi. Pyrotekniikan lisäksi esimerkiksi kosketinsoitin oli sijoitettu ruumisarkkuun.

Nyt katsojilla on vuorokausi aikaa äänestää suosikkejaan, ja Saaran jatkopaikka selviää huomenna sunnuntai-iltana.

Sharon Osbournen suojattia on kritisoitu aiemmin muun muassa kylmyydestä, mutta jo viime viikon esitys osoitti Saarasta löytyvän myös lämpöä ja sähäkkyyttä. Se sai tuomareista erityisesti Nicolen ja Simonin pauloihinsa. Tämäniltainen esitys osoitti, että Saarassa on vielä puolia, joita tuomaristo ja katsojat eivät aiemmin olleet vielä nähneet.