Amber Rose unohti pukea paidan? Halloween-asu se on kai tämäkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas mallikaunotar Amber Rose tunnetaan naisten oikeuksien puolustajana. Hän ei häpeile vartalonsa esittelemistä, ja nainen nähdään usein uhkeita muotojaan korostavissa asuissa.

Eilen Amber kuvattiin Halloween-juhlissa Los Angelesissa. Hän saapui The Shore Barissa järjestettyyn tilaisuuteen jalassaan verkkarit ja ylävartalonsa peittona musta pitsitoppi, joka näytti kaipaavan päälleen vielä paitaa. Läpikuultava toppi oli ilmeisesti Amberin valinta tämän Halloweenin asuksi.

Amber Rosella on kolmevuotias Sebastian-poika yhdessä räppäri Wiz Khalifan kanssa. Amber ei ole kuitenkaan viihtynyt viime aikoina rauhallisena kotiäitinä vaan hänet on nähty usein yökerhoissa juhlimassa näyttävissä asuissa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash