Slipknot-tähti ylistää suomalaisbändiä – vaihtoi jopa Twitter-nimensä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset tunnetaan maailmankartalla etenkin lahjakkaina muusikoina, ja kansakunnassamme on poikkeuksellisen paljon bändejä asukaslukuun nähden. Yksi kuuluisimmista yhtyeistä on goottirock-yhtye The 69 Eyes.

Nyt vuonna 1989 perustettu rockyhtye on saavuttanut ansaittua medianäkyvyyttä ja suosiota kuuluisan Slipknotin keulahahmo Corey Taylorin toimesta. Mies on ilmeisesti löytänyt The 69 Eyesin tuotannon hiljattain musiikkikirjastoonsa ja laulaja on rakastunut bändin soundiin. Hän fanittaa suomalaista yhtyettä jopa niin paljon, että on muuttanut Twitter-tilinsä nimeksi 69 Eyes Fuckin Rule.

– Mahtava vitun rokkibändi Suomesta! Löysin heidät Return of the Living Deadin soundtrackiltä. Uskomaton!, mies kirjoitti Twitteriin.