102 ja 97 -vuotiaat siskokset kinastelivat – lapsenlapsi kuvasi kaiken!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isoäidit ja siskokset ovat onnellisessa asemassa saadessaan elää yhdessä pitkään pitäen toisilleen seuraa. Toisen ollessa 102-vuotias ja toisen 97-vuotias he joutuvat kuitenkin kohtaamaan välillä pieniä arjen haasteita toisen kuullessa todella huonosti.

Tuoreella videolla siskokset Gramma ja Ginga kinastelevat ja antavat ajo-ohjeita lapsenlapselle. Vanhuksilla on erimielisyyksiä sen suhteen mihin he ovat menossa, ja he ovatkin tottuneet ilmaisemaan omat mielipiteensä toisilleen hyvin kärkkäästi.

Siskokset ihastuttavat Gramma and Ginga -nimisellä YouTube-kanavallaan, joka sisältää videoita heidän käymistään hauskoista keskusteluista ja arkisista tilanteista. Siskokset kinastelevat kuin vanha pariskunta eikä heillä aina riitä kärsivällisyyttä toisiaan kohtaan.