Mitä kaikkea Formula-kisojen varikkokäynnin aikana tapahtuu? Video paljastaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Formula 1 -ajojen varikkokäynnit suoritetaan itse kilpailun tapaan hurjalla nopeudella, ja ne saattavat kestää vain pari sekuntia. Taannoin Youtubessa julkaistulla videolla varikkotyöntekijät vaihtoivat kuljettajan renkaat 1.92 sekunnin ennätysajassa.

Varikkopysähdykset pystytään suorittamaan nopeasti, sillä niissä on töissä jopa 18 henkilöä. F1-talli Red Bull Racing jakoi Youtubessa videon, jossa tutustutaan Formulavarikoiden huippunopeaan työskentelyyn.

Jokainen ammattiinsa intohimolla suhtautuvasta 18 varikkotyöläisestä tekee oman osuutensa, jotta kuljettaja pääsee jatkamaan kilpailua mahdollisimman nopeasti. Varikkokäynti nähdään näyttävällä videolla sekä hidastettuna että normaalilla nopeudella.