Teinimalli pukeutui Barbie-nukeksi – huippuseksikäs tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

19-vuotias Hailey Baldwin on näyttävä julkkisperheen tytär, joka luo tällä hetkellä uraa mallina. Baldwin päätti tänä vuonna monien muiden julkkiskaunottarien tavoin jättää pelottavat Halloween-asut sikseen ja valita ylleen jotakin hieman seksikkäämpää.

Halloween toimii monille mahdollisuutena pukeutua julkisesti pelottavien monsteripukujen sijaan johonkin seksikkäämpään asuun. Useimpien naisten asut ovatkin nykyään kaukana pelottavasta kun heidän tavoitteenaan on näyttää kauniilta hahmossaan. Tänä vuonna Kylie Jenner päätti pukeutua Christina Aguileraksi ja Hailey Baldwin Barbie-nukeksi.

Barbie-nukke olikin pitkälle ja sirovartaloiselle Haileylle oiva valinta, koska hän näytti vaaleissa pitkissä hiuksissaan todella paljon miljoonien lasten rakastamalta nukelta. Hailey valitsi Barbie-asukseen jumppaavan Barbien, ja valitsi ylleen tennarit, valkoiset säärystimet, vaaleanpunaisen trikoobodyn ja hikipannan.

Splash
Splash

omg @josephineskriver u look fire tonight. Oh wait…. this is @bohnes ??

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

??

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Scary Spice

A photo posted by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on