Rob ja Chyna tahkoavat synnytyksellä rahaa – satojentuhansien kuvaussopimus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Rob Kardashianin ja Blac Chynan ensimmäisen yhteisen lapsen on määrä syntyä tässä kuussa. Nyt pariskunta on antanut televisioryhmälle luvan synnytyksen ja vauvan ensihetkien ikuistamiseen. Toisin sanoen julkkisparin pienokainen pääsee esiintymään elämänsä ensimmäisistä minuuteista lähtien.

Samaan aikaan kun tavalliset vanhemmat puntaroivat lapsensa somenäkyvyyttä ja vauvakuvien julkaisemista, on Rob Kardashian puolisoineen päättänyt tehdä perheen uuden tulokkaan syntymästä mediatapahtuman. TMZ-lehden mukaan tulevat vanhemmat nettoavat synnytyksen filmatisoinnista ja lapsen ensihenkäysten kuvaamisesta satoja tuhansia dollareita.

Pariskunnan elämästä kertovaa Rob & Chyna -realityohjelmaa on kuvattu jo yhden tuotantokauden verran. Tuotantoyhtiö on tehnyt heidän kanssaan sopimuksen toisesta tuotantokaudesta. Vauvan laskettu aika on 16. marraskuuta. Myös Robin isosisko Kourtney Kardashian on synnyttänyt kaksi lastaan Rikkaat Kardashianit -ohjelman kuvauksissa.