Tytöllä Halloweenin jäätävin asu: Väsynyt perheenäiti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä Halloween-juhlia on järjestetty ympäri maailmaa, ja miljoonat ihmiset ovat yrittäneet kuumeisesti keksiä itselleen hauskoja ja muista erottuvia asuja. Nyt seitsemänvuotias Lainie Griffin on noussut maailmanlaajuisesti erääksi Halloweenin suurimmista tähdistä.

Indianan Munchiesta kotoisin oleva Lainie pukeutui väsyneeksi kahden lapsen perheenäidiksi, ja kuva lähti leviämään kulovalkean tavoin verkossa.

Tytön asu on täydellinen toisinto tosielämästä, jossa toinen lapsista on sylissä ja toinen tarrautuu kaikin voimin jalkaan. Tilanne on sama tälläkin hetkellä myös lukemattomissa suomalaisperheissä. Luonnollisesti asussa on huomioitu myös yksityiskohdat, kuten esimerkiksi puklu olkapäällä ja sekaisin olevat pesemättömät hiukset poninhännällä.