Opiskelija valitti asuntolan seksiäänistä – vastaus leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syracusen yliopistossa opiskeleva Jenna Levine kirjoitti asuntolan naapurille kirjeen. Nainen pyysi, että viereisen huoneiston asukas yrittäisi hieman hillitä seksin aikana kuuluvia ääniä. Hän sujautti kirjeen huoneen oven alta.

Levine oli kirjoittanut lappuun, että hän yrittää öisin nukkua ja äänekkäät seksisessiot pitävät naista hereillä sekä muistuttavat, että hän on itse todella yksinäinen. Yllätyksekseen opiskelija sai ymmärtäväisen vastauksen naapuriltaan suklaalevyn kera. Vastauksessa pyydettiin anteeksi monta kertaa.

– Olen todella, todella pahoillani. Toivottavasti ääntelyt eivät ole kuuluneet liian usein. Kiitos hauskasta kortista. Usko pois, et ole ikuisesti yksin. Oikea ihminen saapuu elämääsi kun on sen aika. Olin sinkkuna 18 vuotta. Anteeksi vielä kerran, vastauskortissa luki.