Humalainen jätti auton ravintolan parkkipaikalle – tuulilasiin upea viesti

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jos otat, et aja. Tämä lause on iskostunut onneksi monen suomalaisen päähän ja valtaosa kansasta jättää auton suosiolla kotiin ravintolaan lähtiessään. Toisten ajoneuvo jää parkkipaikalle siinä vaiheessa, kun kurkkuun on kumottu muutakin kuin pelkkä ruokajuoma. Niin kävi myös Paula Grzelak-Schultzille.

Albertassa Original Joes -nimisessä ravintolassa iltaa viettänyt Paula Grzelak-Schultz oli nauttinut alkoholia sen verran, että ei halunnut ajaa autoaan. Vastuuntuntoinen nainen oli jättänyt ajoneuvonsa ravintolan parkkipaikalle. Kun hän seuraavana aamuna haki autoa pois, löysi hän tuulilasista viestin. Kyseessä ei kuitenkaan ollut parkkisakko.

– Arvoisa asiakkaamme. Haluaisimme kiittää sinua auton yön yli parkkeeramisesta. Emme ole varmoja, nautitko ravintolassamme alkoholia, mutta haluamme kiittää ettet ajanut autoa päihtyneenä. Saat tästä hyvästä ilmaiskupongin, joka oikeuttaa ilmaiseen puolen kilon kanansiipiannokseen. Toivottavasti otat tämän vastaan kiitoksena siitä, että olit vastuullinen. Elämä on merkityksellistä, mukavaa viikonloppua, lapussa luki.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.