Lindsay Lohanin aksentti sai fanit hämilleen – ei osaa enää englantia?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lindsay Lohan on kertonut puhuvansa sujuvasti englantia ja ranskaa, minkä lisäksi hän ymmärtää venäjää. Tällä hetkellä hän opettelee puhumaan myös turkkia, italiaa ja arabiaa. Oppimisprosessin keskellä nainen näyttäisi kuitenkin unohtaneen oman äidinkielensä lausumisen.

Fanit ovat olleet huvittuneita 30-vuotiaan Lohanin uudesta videohaastattelusta, jossa nainen puhuu täysin eri tavalla kuin normaalisti. Lohan puhuu melko sujuvaa englantia, mutta tuntuisi ääntävän sanoja eri tavalla ja painottavan lauseita toisin kuin muut englantia äidinkielenä puhuvat ihmiset.

Ihmiset ovat naureskelleet sille, että Lohan olisi yrittänyt keksinyt oman aksentin. Lohan kertoi Daily Mail -lehdelle, että tämä saattaakin pitää paikkansa, koska hänen nykyinen puhetyylinsä onkin sekoitus kaikkia kieliä, joita hän tällä hetkellä opiskelee.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat