Miljardööri jätti Mariah Careyn – laulaja syyttää erosta skientologeja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen miljardoöri James Packerin kanssa tänä vuonna kihlautunut popdiiva Mariah Carey on jäänyt yksin. Nainen jätettiin kuin nalli kalliolle, vaikka pariskunta etsi vastikään yhteistä kotia Beverly Hillsistä. Carey syyttää erosta skientologeja.

Bisnesmies James Packer on kuulunut skientologeihin viimeksi kymmenen vuotta sitten. Mariah Carey kuitenkin uskoo, että miehen oikeana kätenä työskentelevä Tommy Davis on aivopessyt miljardöörin takaisin kirkon riveihin. Davis on työskennellyt ennen skientologien tiedottajana. Packer oli käyttäytynyt oudosti syyskuussa pariskunnan yhteisellä lomalla Kreikassa ja pyytänyt laulajaa poistumaan.

Mariah Carey ei ole nähnyt miestä sen koommin, New York Post uutisoi. Pariskunta suunnitteli häitä. Packerin tiimistä kerrotaan, että eron syynä ei ole uskonto vaan popdiivan ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus. Mariah Carey on kuvannut uutta Mariah’s World -realitysarjaa E! -kanavalle.

#realfriends who don't read Woman's Day #wedontknowyou We love you #Australianlambs ? @stellabulochnikov

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on