Nainen varasti lasten Halloween-karkit – koko kulho kerralla kassiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikassa, Irlannissa ja Iso-Britanniassa juhlitaan halloweenia ovelta ovelle kiertelemällä. Lapset ovat pukeutuneet naamiaisasuihin ja pyytävät talon isäntäväeltä karkkia. Mikäli heille ei anneta makeisia, keksivät ipanat jonkinlaisen kepposen.

Eräässä talossa karkkien jakeleminen oli hoidettu oven ulkopuolelle. Terassilla oli pöytä ja karkkikulho, josta pyhäinpäivän aattoa juhlineet lapset saivat ottaa makeisia mukaansa. Valvontakamera ikuisti kuitenkin jotain muuta kuin iloisia naamiaisasuihin pukeutuneita lapsia.

Paikalle saapui aikuinen nainen. Hän otti kulhosta kiinni ja sujautti sen sisällön yhdellä ranneliikkeellä kassiin. Sen jälkeen karkkivaras juoksi pois paikalta. Nainen on helposti tunnistettavissa videolta ja saa todennäköisesti lokaa niskaansa teon takia. Video on levinnyt useisiin eri medioihin.