Venäläismalli Natasha Poly teki näyttävän paluun – upea bikinikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen mallikaunotar Natasha Poly on menestyksekkäästä urastaan huolimatta vielä nykyisin varsin tuntematon tähti. Parhaillaan hän tekee kuitenkin läpimurtoa kansainvälisille areenoille ja catwalkeille.

Nyt Natasha on kuvattu vuosien hiljaiselon jälkeen, kun hän poseerasi kuvauksissa Floridan Miami Beachilla. Mallikaunotar oli pukeutunut punaiseen bikinien yläosaan ja keltaiseen banaanihameeseen.

31-vuotias venäläissyntyinen mallikaunotar Natasha Poly, oikealta nimeltään Natalya Sergeyevna Polevshchikova, aloitti malliuransa tultuaan toiseksi Moskovassa järjestetyssä mallikilpailussa vuonna 2000. Neljä vuotta myöhemmin hän teki läpimurtonsa poseerattuaan catwalkilla Emanuel Ungaron muotinäytöksessä, ja sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä malliuraa esimerkiksi Voguen kannessa ja lukuisten muotimerkkien näytöksissä. Natasha Poly avioitui vuonna 2011 hollantilaisen liikemies Peter Bakkerin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash