Säkkituoli keksittiin uudelleen – voiko tätä mukavammin rentoutua?

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen muistaa vielä 1970-luvun hittituotteen, säkkituolin, jollainen täytyi olla jokaisen asunnon olohuoneessa. Tuolloin säkkituolit olivat täynnä parimillisiä styroxpaloja. Nyt yhdysvaltalainen Lovesac-yritys on keksinyt säkkituolin uudelleen ja tehnyt siitä mukavamman kuin koskaan aiemmin.

Lovesac myy kolmea eri kokoista säkkituolia, joista suurin on Supersac. Siihen mahtuu kerralla makoilemaan mukavasti jopa kolme aikuista ihmistä. Yksin makoillessa säkkituolista muodostuu kuin valtava pesä rentoutujan ympärille.

Elinikäisen takuun säkkituolia on myyty jo vuodesta 2012 saakka, mutta vasta aivan viime päivinä se on saanut suurta kansainvälistä huomiota. Suomen saatavuudesta ei ole tietoa.