Eniten tienaava naisartisti ansaitsi 170 miljoonaa vuodessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tänä vuonna eniten tienanneet naistähdet musiikin piirissä on jälleen nimetty. Viime vuonna ensimmäiselle sijalle nousi poptähti Katy Perry, tänä vuonna puolestaan laulaja jonka kanssa hänellä on ollut julkista riitaa.

Talouslehti Forbesin mukaan Taylor Swift on vuoden 2016 eniten tienannut naisartisti. Tähti on tienannut viimeisten 12 kuukauden aikana 170 miljoonaa dollaria. Suurin osa tuloista on tähden menestyksekkään 1989-kiertueen ansiota.

Kiertueiden lisäksi Swift on tehnyt rahaa levymyynnillä ja endorsement-sopimuksilla yhtiöiden, kuten Applen ja Coca Colan kanssa. Countrysta popmusiikkiin vaihtanut 26-vuotias laulaja on Forbesin tämänvuotisen top 10 -listan nuorin nimi.

Toiseksi eniten tänä vuonna tienannut naistähti oli Adele 80 miljoonalla dollarilla. Kolmannelle sijalle nousi Madonna 76.5 miljoonalla dollarilla, ja neljänneksi 75 miljoonaa dollaria tienannut Rihanna. Kärkivitoseen nousi myös Beyonce, joka tienasi vuoden aikana 54 miljoonaa dollaria.