Sinkkukaunotar Mariah Carey juhli uhkeana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisen miljardoöri James Packerin kanssa taannoin kihlautunut popdiiva Mariah Carey erosi äskettäin miehestään. Nainen jätettiin, vaikka pariskunta etsi vastikään yhteistä kotia Beverly Hillsistä. Carey syyttää erosta skientologeja.

Nyt Mariah on toipumassa erossa ja eilen hänet kuvattiin juhlimassa Los Angelesissa sijaitsevassa Catch-ravintolassa. Popdiiva oli nostanut povensa selkeästi koko asukokonaisuuden suurimpaan osaan.

Liikemies James Packer on kuulunut skientologeihin viimeksi kymmenen vuotta sitten. Mariah Carey kuitenkin uskoo, että miehen oikeana kätenä työskentelevä Tommy Davis on aivopessyt miljardöörin takaisin kirkon riveihin. Packerin tiimistä kerrotaan, että eron syynä ei ole uskonto vaan popdiivan ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash