Adele ei uskalla tehdä toista lasta – kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adele tunnetaan suurena kansainvälistä menestystä niittäneenä laulajatähtenä, joka on aina iloinen ja nauravainen. Hän on kuitenkin kokenut paljon kipeitä ja surullisia asioita, joista hän ei vain ole aiemmin halunnut puhua julkisuudessa. Yksi näistä asioista on ollut synnytyksen jälkeinen masennus.

28-vuotias Adele synnytti esikoispoikansa Angelo Adkinsin lokakuussa 2012. Vanity Fair -lehden tekemässä haastattelussa naiselta kysyttiin, että haluaako hän lisää lapsia. Adele kertoi, että hän ei näe sitä tapahtuvan lähitulevaisuudessa, koska hän pelkää liikaa. Hän koki ensimmäisen synnytyksen jälkeen masennusta ja riittämättömyyden tunnetta, joka sai hänet ajattelemaan, että lapsen tekeminen oli huonoin päätös.

Adele yritti aluksi selvitä vain yksin, mutta hänen kumppaninsa Simon Koneckin painostuksesta hän avautui lopulta ystävilleen, jotka olivat myös äitejä. Se auttoi lopulta hänen oloaan, minkä jälkeen Adele teki päätöksen ottaa joka viikko itselleen yhden iltapäivän, jolloin hän tekee asioita yksin ilman lastaan ja yrittää olla potematta siitä huonoa omatuntoa.