Jessica Alba paljasti: ”En käy lainkaan kuntosalilla”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä ja yrittäjänäkin tunnettu Jessica Alba on tyrmäävä näky. Kahden lapsen äiti on todella hyvässä kunnossa ja poseerasi juuri muun muassa Shape-lehden kannessa uimapuvussa. Nyt hän on kuitenkin paljastanut, että hän ei treenaa lainkaan.

35-vuotias Jessica Alba oli Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi, että hän ei käy kuntosalilla lainkaan. Ellen ihmetteli asiaa, koska Alba poseerasi juuri hyvinvointilehden kannessa uimapuvussa. Kahden lapsen äiti kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että Shape-artikkeli kertoi kuitenkin vain sisäisestä kauneudesta minkä vuoksi hän sopi lehden kanteen vaikka ei kuntoilekaan.

Jessica Alba selitti kaunista kuvaa tietämällä sen miten oikein poseeraamalla vartalon epäkohdat pystyy piilottamaan. Alba näyttää olevan kuitenkin virheettömän hyvässä kunnossa, ja moni voikin olla kateellinen naiselle hänen pysyessä niin hoikkana ilman treenaamista kahden lapsen saamisen jälkeen.

#jessicaalba

A photo posted by IamAnAmazingTrini (@shining_gai_gur) on

Интересный факт?: Во время съёмок сериала «Тёмный ангел», Джессика начала встречаться со своим партнёром Майклом Уэзерли, что вызвало споры из-за их двенадцатилетней разницы в возрасте. Оставляйте комментарии!☺Обсуждайте любимых звёзд?? #ДжессикаАльба#JessicaAlba#follow#movie#film#hollywood#фото#star#movies#cinema#stars#actor#актриса#классика#фотосессия#theater#кино#портрет#звезды#фильмы#актеры#знаменитости#голливуд#кинематограф#кинозвезда#кинолица#cinemasta#moviestar#кинозвезда#kinolica И не забывайте о нашем поэтическом паблике ?@_ryfma_

A photo posted by КИНО | ЛИЦА ? (↗ жми +)☝ (@kino_lica) on

Jessica Alba #jessicaalba @jessicaalba

A photo posted by Celebrity Gossip Photos (@instacelebritygossip) on