Joukkopako Yhdysvalloista? Kanadan maahanmuuttoviraston verkkosivu kaatui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Donald Trump on valittu maan uudeksi presidentiksi. Historiallisen voimakkaasti kansakunnan jakanut vaalitulos on saanut poikkeuksellisen seurauksen, kun Kanadan maahanmuuttoviraston verkkosivut ovat yllättäen kaatuneet.

Ennen vaaleja suuri joukko ihmisiä ilmoitti muuttavansa pois Yhdysvalloista, mikäli Donald Trumpista tulee maan seuraava presidentti. The Starin mukaan kyseessä on verkkosivusto, jossa on nimenomaan tietoa muuttamisesta Kanadaan.

Tällä hetkellä verkkosivulla on ollut jo tuntikausien ajan ainoastaan ilmoitus ”Internal server error”. Hetkeä ennen sitä sivustolla oli vielä ilmoitus suuren kävijämassan aiheuttamista ongelmista. Google Trends -seurantapalvelu kertoi hieman aiemmin kuinka Kanadaan muuttamiseen liittyvät nettihaut lisääntyivät merkittävästi. Googlen mukaan ”Canada immigration” oli yhdysvaltalaisten 26. eniten suorittama nettihaku.