Lindsay Lohan otti aksenttikohusta hyödyn irti – teetti paitoja myyntiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lindsay Lohan on kertonut puhuvansa sujuvasti englantia ja ranskaa, minkä lisäksi hän ymmärtää venäjää. Tällä hetkellä hän opettelee puhumaan myös turkkia, italiaa ja arabiaa. Oppimisprosessin keskellä nainen näyttäisi kuitenkin unohtaneen oman äidinkielensä lausumisen.

Fanit olivat todella huvittuneita julki tulleesta videohaastattelusta, jossa Lohan puhui täysin eri tavalla kuin normaalisti. Lohan kommentoi, että tämä saattaa pitää paikkansa, koska hänen nykyinen puhetyylinsä onkin sekoitus kaikkia kieliä, joita hän tällä hetkellä opiskelee. Nyt näyttelijä on ottanut kohusta kaiken hyödyn irti ja teettänyt hauskoja paitoja myyntiin.

Lindsay Lohanin suunnittelemissa mustissa ja valkoisissa paidoissa lukee I Only Speak Lilohan -teksti. Lohan on keksinyt omalle aksentilleen nimen Lilohan, jota hän nyt kertoo puhuvansa. Paidat maksavat Page Six -uutisen mukaan 24,99 – 39,99 dollaria, ja niiden tuotot menevät näyttelijättären mukaan hyväntekeväisyyteen.