Nainen saa synnytyksistä viikkokausien orgasmin – rakastaa synnyttämistä!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Street -niminen neljän lapsen äiti oli hyvin kouluttautunut synnyttämisestä ja sen vaiheista jo ennen kuin pääsi sitä itse kokemaan. Street on ammatiltaan kätilö ja toimii myös hedelmällisyysklinikalla konsulttina, minkä vuoksi synnyttäminen oli hänelle erittäin tuttu asia jo ennen omakohtaista kokemusta. Kun hän viimein pääsi synnyttämään ensimmäisen lapsensa, hän huomasi nauttivansa siitä.

Emily Street päätti synnyttää jokaisen lapsensa hypnosynnytysmetodilla. Hypnosynnytyksen ydin on se, että nainen pysyy rauhallisena ja hengittää rauhallisesti ollen hyvin tietoinen omasta kehostaan koko synnytyksen ajan. Synnytys tapahtuu metodin kuvauksen mukaan omia vaistoja kuunnellen lempeästi ilman ylimääräistä puhetta synnytyssalissa.

Hypnosynnytys tähtää siihen, että nainen pystyy synnyttämään mahdollisimman rentoutuneessa tilassa. Emily Streetin kohdalla tämä toteutuikin hyvin, ja nainen olisi toivonut synnytystensä kestävän jopa pidempään kuin ne kestivät. Street kertoi Cosmopolitan-lehden mukaan, että hän sai jokaisen neljän lapsensa synnyttämisen jälkeen täysin orgasminkaltaisen olon. Synnytyksen jälkeinen orgasmi kesti kuitenkin sekuntien sijaan jokaisella kerralla kolmesta neljään viikkoon.