Kehitteillä menkkasuklaa – lievittää kuukautiskipuja ja stressiä

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet naiset kärsivät todella kovista kuukautiskivuista. Kuukautisten aikana päätä särkee, vatsaan sattuu ja naiset voivat tuntea myös kovia vatsakramppeja. Nyt sveitsiläinen suklaatehdas tarjoilee apua samettisen herkun kera.

Chocolate With Love -niminen sveitsiläinen yritys kertoo keksineensä suklaareseptin, joka lievittää naisten kuukautiskipuja. Suklaan nimi on Frauenmond, joka tarkoittaa naisten kuuta. Suklaassa on käytetty 17 erilaista Sveitsin vuoristoista kerättyä yrttiä, joilla on rauhoittavia vaikutuksia kehoon.

Suklaa tulee yrityksen mukaan lieventämään vatsakramppeja, minkä lisäksi se lievittää myös stressiä ja rentouttaa mieltä. Myös miehet voivat syödä suklaata kaivatessaan pientä stressinlievitystä. Yritys hakee Metro-lehden mukaan tällä hetkellä suklaan tuottamiseen rahoitusta joukkorahoituksen kautta.