Mariah Careyn esiintymisasu miesten mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisen miljardoöri James Packerin kanssa taannoin kihlautunut popdiiva Mariah Carey erosi äskettäin miehestään. Nainen jätettiin, vaikka pariskunta etsi vastikään yhteistä kotia Beverly Hillsistä. Sittemmin Mariah on jatkanut Sweet Sweet Fantasy Tour -kiertuettaan aivan normaalisti.

Eilen Carey kuvattiin esiintymässä kiertueensa konsertissa Mexico Cityssä sijaitsevalla Arena Ciudad de Mexico -areenalla. Näyttävä popdiiva oli valinnut esiintymisasukseen melko paljastavan punaisen uimapukua muistuttavan asun.

Liikemies James Packer on kuulunut skientologeihin viimeksi kymmenen vuotta sitten. Mariah Carey kuitenkin uskoo, että miehen oikeana kätenä työskentelevä Tommy Davis on aivopessyt miljardöörin takaisin kirkon riveihin. Packerin tiimistä kerrotaan, että eron syynä ei ole uskonto vaan popdiivan ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash