Kardashianin perhe sai uuden jäsenen – tytön nimeksi Dream Renee!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashian ja Blac Chyna ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa, kun Dream Renee Kardashian syntyi Los Angelesissa torstaiaamuna paikallista aikaa. Parin on määrä avioitua ensi keväänä. Vanhemmat aikovat asua jatkossa eri osoitteissa Robin mielenterveysongelmien takia.

– Rob voi olla erittäin hankala ihminen yhdessäasumiseen. Chyna haluaa lapsilleen terveen elinympäristön. Chyna yrittää vältellä yhteenmuuttamista viimeiseen saakka, mikäli mahdollista, Entertainment Tonightille kerrotaan.

Pariskunnan suhdetta hankaloittaa erityisesti Robin mielialavaihtelut, joita on lähes mahdoton ennakoida. Miehellä on hyviä ja huonoja päiviä, ja tämä vaikuttaa muun muassa siihen, saako häneen koko päivän aikana yhteyttä. Kardashianien perhe on tehnyt selväksi, että haluaa osallistua pienokaisen kasvattamiseen ja olla osa tytön lähipiiriä. Heidän mielestään Chyna on parantanut Robin elämänlaatua merkittävästi.