Emmerdale-saippuasarjan bikinikaunotar kuin fitness-malli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti huippusuosittujen Hollyoaks ja Emmerdale -saippuasarjojen kautta. Viime aikoina tähti on innostunut terveellisestä elämästä ja esittellyt usein treenaamisensa tuloksia, jotka ovat olleet todella näyttäviä.

Parhaillaan Gemma kuvaa Emmerdale-sarjaa, jonka kuvauksista hän pääsi pitämään pienen loman. Parhaillaan Cape Verdessä lomaileva kaunotar kuvattiin bikineissä Melia Dunas -hotellin uima-altaalla, jossa hänen upea vartalonsa pääsi jälleen toden teolla oikeuksiinsa.

Menestyksekkään näyttelijäuransa lisäksi Gemma Atkinson toimii urheilumerkki USA Pron mainoskasvona. Hyväntekeväisyyttä harrastava Gemma on tehnyt myös mallintöitä ja poseerannut kansikuvissa monissa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash