Mies lähetti vaimolle kukkia avioeron astuessa voimaan – viesti saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotiaan Morgan Lynn -nimisen tytön vanhemmat erosivat. Vanhemmat olivat olleet naimisissa 19 vuotta, mutta päättäneet yhteistuumin jatkaa loppuelämänsä erillään. Kun ero astui lopulta voimaan, isä lähetti äidille kukkakimpun, jonka mukana ollut viesti on saanut ihmiset liikuttumaan.

Lynn julkaisi Twitter-kanavallaan kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi hänen vanhempiensa eronneen. Isä lähetti äidille kukkia päivänä, jolloin ero astui voimaan. Kukkien mukana oli vielä romanttinen viesti: ”Always Gonna Be You, Jason”. Ihana viesti on saanut ihmiset liikuttumaan, koska isän ele oli niin koskettava ja yhteistä avioliittoa arvostava.

Lynn kertoi myöhemmin kuvan kommenteissa, että hänen isänsä tapasi tuoda äidille aina kukkia kun äiti oli surullinen. Heidän häissään oli aikoinaan soinut Kenny Chesneyn Had Me From Hello -niminen kappale. Kun isä oli kuullut samalta artistilta Always Gonna Be You -kappaleen, hän oli sanonut äidille, että se tulee olemaan heidän avioliittonsa loppukohtauksen viimeinen kappale.