Unelmapari päätti erota – poptähti ja muusikko jatkavat ystävinä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias huippumallin uraa tekevä Bella Hadid on nyt kovemmassa nosteessa kuin koskaan, ja hän sai juuri itselleen paikan myös Victoria’s Secret -alusvaatebrändin muotinäytöksestä. Rakkauselämässä ei kuitenkaan mene yhtä vahvasti koska nainen on juuri eronnut poikaystävästään.

Bella Hadid on People-lehden mukaan eronnut the Weeknd -nimellä musiikkia julkaisevasta poikaystävästään. Oikealta nimeltään Abel Tesfaye ja Bella Hadid ehtivät seurustelemaan puolitoista vuotta ennen kuin he päättivät jatkaa erillään pelkkinä ystävinä.

Tällä hetkellä musiikkiura vie niin vahvasti The Weekndiä ja malliura Bella Hadidia, että heillä ei ole riittänyt aikaa toisilleen ja parisuhteelleen. Eroon ei liity mitään draamaa ja kaksikko aikookin olla yhä ystäviä tästä eteenpäin.