Tässä se on! Katso videona Saara Aallon huikea X Factor -esitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saara Aalto osoitti hetki sitten Britannian X Factor -kilpailussa olevansa ehdottomasti kilpailun parhaimmistoa. Tämän päivän discoteema osoittautui loistavaksi valinnaksi, sillä Saaran kilpailukappale Barbara Streisandin ja Donna Summerin No More Tears (Enough Is Enough) oli lähes täydellinen.

Splash
Splash

Nyt Saaran esitys on julkaistu heti tuoreeltaan videona, josta myös suomalaiset fanit voivat nähdä miten upeasti Saara lunasti hänelle osoitetut suuret saappaat. Tuomaristo ylisti Aallon esitystä maasta taivaisiin ja myös Simon Cowell totesi kappalevalinnan ja esityksen olleen koko Saaran X Factor -uran paras.

Tämänpäiväisten esitysten jälkeen alkaa vuorokauden äänestys, jonka aikana katsojat saavat äänestää suosikkejaan jatkoon kilpailussa. Huomenna illalla selviää ketkä finalisteista pääsevät suoraan jatkoon ja ketkä kaksi joutuvat vielä kampailemaan jatkopaikasta ylimääräisellä esityksellä. Viime viikolla Saara oli kahden heikoimman joukossa, mutta onnistui pääsemään jatkoon tuomareiden päätöksellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat