Wow! Susibokserit isänpäivän rohkein lahjaidea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isänpäivä ja joulu antavat aihetta pehmeiden pakettien ostamiseen. Miesten lahjakääröistä paljastuu usein kalsareita ja sukkia. Nyt pakettiin voi panna bokserit, jotka saavat kaikki naaraat ulvomaan.

Amazon-verkkokaupassa myydään miesten boksereita, jotka on varustettu 3D-printtikuviolla. Miesten etumukseen muodostuu alushousujen avulla suden pää. Alushousujen alla oleva sukupuolielin muodostaa ikään kuin ulospäin työntyvän kuonon.

3D-boksereita on myös kotkan päällä varustettuna. Boksereita myydään kolmen kappaleen pakkauksissa noin parilla kympillä. Alushousuja ei valitettavasti kannata enää tilata isänpäiväksi, mutta jouluksi ne saattavat vielä ehtiä.

amazon.com
amazon.com

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat