Uskomaton biljarditemppu videolle – tätä on vaikea päihittää

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Biljardi on maailmalla paljon suositumpi yleisölaji kuin moni Suomessa edes tietää. Televisioituja biljardikilpailuja seuraa helposti miljoonia katsojia eikä ihmekään, koska alan supertähtien taidonnäytteet ovat suosittua viihdettä.

Verkossa nähdään välillä uskomattomia taidonnäytteitä kun pelaajat esittelevät oppimiaan temppuja ja todella vaikeita lyöntejä biljardissa. Nyt eräs mies hämmästyttää upealla tempulla, jonka hän tekee sydämen muotoon aseteltujen biljardipallojen avulla.

Mies lyö pompun avulla valkoisella pallolla yhden pallon pois sydämen muodostelmasta ja saa sen pussitettua ilman, että valkoinen pallo menee pussiin. Tämän jälkeen mies onnistuu lyömään todella epätodennäköiseltä tuntuvan lyönnin, joka onnistuu monien mutkien kautta korvaamaan pussitetun pallon sydämessä ja pysähtymään juuri oikeaan aikaan.