Ciara listasi – nämä tavarat aina mukana!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ciara on monien ihailema kaunotar, joka taitaa todella hyvin sekä luonnollisen meikin että rohkeamman esiintymiseen sopivan smokey eye -silmämeikin. Nyt Ciara näytti Allure-kanavan julkaisemalla videolla mitä hänen meikkilaukkunsa pitää sisällään.

Ciara näyttää videolla kaikki hänen luottotuotteensa, joita hän kantaa aina mukanaan. Ciara tuntuu pitävän monikäyttöisistä tuotteista, koska käyttää useampaa tuotetta moneen eri tarkoitukseen. Ciara ylistää etenkin vauvaa varten ostettua kosteusvoidetta, jonka hän on jo itse käyttänyt lähes loppuun. Nainen käyttää voidetta kasvojen iholle, huuliin ja käsiin.

Ciaran meikkilaukusta löytyy myös vartalolle ja kasvoille hehkua antavaa bronzer-kimalletta, vaaleanpunaiseen taittava nude huulivoide, kulmakynä, ripsiväri, peitevoidepuikko ja vaaleanpunainen huulipuna, jota poptähti kertoo käyttävänsä välillä myös poskipunana.