Hammaslääkäri kehitteli suuseksivälineen – hammasmuotti parantaa kokemusta

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hammaslääkäri ja taiteilija Kuang-Yi Ku ei ole ilmeisesi ollut kovin tyytyväinen saamaansa suuseksiin, koska hän päätti kehitellä suuhun aseteltavan muotin, joka vie nautinnon miehillä entistä pidemmälle. Kuang-Yi suunnitteli suuhun aseteltavan muovisen lisäosan, joka tekee suuseksistä ilmeisesti mukavampaa sekä sen antajalle että saajalle.

Muotti tehdään niin, että aluksi henkilön ylähammasrivistöstä otetaan malli, jonka avulla muovinen hammassuoja tehdään. Hammassuojan yläosa on kiinteä, ja siihen on kiinnitetty lisänautintoa antavia kumisia ja pyöreitä nystyröitä.

Suumuotti on kehitetty tekemään ihmisistä parempia suuseksin antajia. Kuang-Yi aikoo viedä muotit jatkossa vielä pidemmälle tehden erilaisista nystyröistä entistä aidomman tuntuiset kudoksenomaisen materiaalin avulla.