Instagramin tarinat -ominaisuus uudistuu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuvapalvelu Instagramiin ilmestyi taannoin Tarinat-ominaisuus. Sen avulla käyttäjät voivat jakaa seauraajilleen kuvista ja videoista muodostuvia tarinoita, jotka häviävät 24 tunnin aikana. Nyt ominaisuus on Instagramin blogin mukaan uudistumassa.

Tulevan uudistuksen myötä käyttäjät voivat merkitä tarinoihinsa käyttäjiä samaan tapaan kuin tavanomaisten kuvien ja videoiden tapauksessa. Merkinnät näkyvät käyttäjäniminä, joita painamalla pääsee heidän profiiliinsa. Instagram ilmoittaa merkityksi tuleville henkilöille asiasta yksityisviestillä.

Instagram mahdollistaa myös Boomerang-videoiden jakamisen Tarinat-ominaisuudessa. Boomerang-sovelluksella käyttäjät voivat tehdä sekunnin pituisia, jatkuvasti toistuvia videoita.

Vahvistetut käyttäjät voivat uudistusten myötä lisätä tarinoihinsa muille verkkosivuille johtavia url-linkkejä. Ominaisuus tulee mahdollisesti tulevaisuudessa myös muiden kuin vahvistettujen käyttäjien saataville. Uudistukset ovat mukana Instagramin tuoreimmassa päivityksessä.