Mad Men -kaunotar jätti rintaliivit ja paidan kotiin – upea näky ensi-iltabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen draamasarja Mad Men oli yksi vuosikymmenen suosituimmista televisisarjoista koko maailmassa. Yksi sarjan myötä maailmanmaineeseen nousseista tähdistä on January Jones.

Eilen January Jones kuvattiin Nocturnal Animalsin ensi-iltajuhlissa Los Angelesin Hammer-museossa. Hän oli tapansa mukaisesti päättänyt hieman säväyttää asullaan, ja kaunotar olikin jättänyt rintaliivit ja paidan pukematta jakkutakkinsa alle.

January Jones tuli tunnetuksi Mad Men -draamasarjasta, jossa hän näytteli muun muassa Jon Hammin ja Christina Hendricksin kanssa. Kaunotar on tähdittänyt myös elokuvia, kuten American Wedding, Unknown ja X-Men: First Class. Jones synnytti vuonna 2011 Xander-pojan, jonka isän henkilöllisyyttä hän ei ole paljastanut medialle. Hän söi synnytyksen jälkeen kuivatusta istukastaan tehtyjä kapseleita, koska uskoi toipuvansa paremmin niiden avulla.

Splash
Splash
Splash
Splash