Kumppanillasi teräksiset vatsalihakset? Sitten tunnet nämä 11 arkipäivän seikkaa

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi nykyään toivoa tulevaisuuden kumppaniltaan hyvää vartaloa, urheilullisuutta ja teräksisiä vatsalihaksia. Harva kuitenkaan tulee ajatelleeksi, että vatsalihasten mukana henkilö on omaksunut kokonaisen elämäntyylin, joka saattaa poiketa seurustelukumppanin elämäntyylistä todella paljon.

Metro-lehti on julkaissut hauskan listan 11 asiasta, jotka tulevat tapahtumaan kun henkilö alkaa seurustelemaan lihaksikkaan ihmisen kanssa.

1. Aamuviiden herätykset

Todella moni herää varhain aamulla kuntoilemaan. Tähän on pakko tottua.

2. Hyvästi ravintoloiden autokaistat

Spontaanit noutoruokaherkkujen hakemiset kotiin saa unohtaa.

3. Et ole ainoa tärkeä ihminen

Ette ole seurustelusuhteessanne kaksin vaan mukana on myös kumppanin kuntosalikaverit.

4. Proteiinijauhe pöllyää

Proteiinijauhetta on kaikkialla ja erilaiset lisäravinnepurnukat vievät kaappitilaa.

5. Ateriasuunnittelu

Aterioiden suunnittelemiseen on voinut kuulua aiemmin vain sen miettiminen, että mitä hyvää ravintolasta seuraavaksi hakisi mukaan. Se käsite muuttuu kuitenkin täysin ja tulee sisältämään annoskoon, ateria-aikojen ja eväiden suunnittelemista.

6. Treenimuodot

Opit haluamattasi erilaisista treenimuodoista. Jalkapäivä, käsipäivä, aerobinen, kiertävä harjoittelu, kestävyys- ja voimaharjoittelu ja monet muut termit tulevat nopeasti sinulle tutuiksi.

7. Jalkapäivän jälkeinen kiukuttelu

Saat tottua siihen, että kumppani tulee olemaan aina jalkatreeniä seuraavana päivänä todella kärttyinen, koska isot jalkalihakset ovat niin arat, että liikkuminen on lähes mahdotonta.

8. Tunnet syyllisyyttä

Et voi olla potematta syyllisyyttä siitä, että itse et jaksa vaivautua kuntosalille.

9. Tunnet myös ylpeyttä

Olet todella ylpeä kumppanisi saavutuksista ja omistautuneisuudesta kun alat oppimaan miten paljon työtä hyvät vatsalihakset vaativat häneltä.

10. Pirtelö on pilalla

Ajatuksesi pirtelöstä ovat muuttuneet täysin. Aiemmin pirtelö toi sinulle iloa jäätelön, suklaan, kermavaahdon ja mansikoiden muodossa. Nyt se tuo sinulle mieleen proteiinijauheet, veden, jään, lehtivihreät ja teollisen maun.

11. Elät terveellisemmin

Kaikesta vastustuksesta huolimatta jotain on tapahtunut myös sinun elintavoillesi. Elät huomaamattasi kumppanisi rinnalla paljon terveellisemmin.