Lentomatka alkoi normaalisti – sitten lentokoneessa alkoi soida Daruden Sandstorm!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla julkaistaan viikoittain hauskoja videoita tapahtumista, joissa lentokoneessa sattuu ja tapahtuu monenlaisia hauskoja tempauksia. Välillä kyse on lentohenkilökunnan hauskanpidosta ja välillä jostain aivan muusta. Nyt verkossa nähdään miten kävi eräällä suomalaisella yksityislennolla.

Videolla nähdään miten lentokoneen äänentoiston kautta alkaa kuulua yllättäen Daruden suomalainen klassikkohitti Sandstorm. Siinä ei ollut vielä kuitenkaan kaikki yllätykset, sillä hetken kuluttua kappaleen nostatuksessa myös lentokoneen valot alkavat välkkyä kuin strobovalot ikään. Lisäksi myös ”keikan” MC on äänessä ja kannustaa matkustajia entistäkin villimpiin tanssisuorituksiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat