Naisen karu tilitys: ”Mies osti syntymäpäivälahjaksi lihapiirakan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britannian suosituin vauvapalsta Mumsnet on netissä viihtyvien äityleiden temmellyskenttä. Keskustelupalstalla ruoditaan lastenkasvatuksen lisäksi parisuhteeseen liittyviä asioita. Nyt eräs nainen valittaa miehensä ostaman syntymäpäivälahjan takia.

Butterflybuns-nimimerkillä vauvapalstalle kirjoittava nainen kertoo, että hänen aviomiehensä oli ostanut syntymäpäivälahjaksi lihapiirakan. Keskusteluketju on saavuttanut nopeasti satoja kommentteja lahjoista, joita aviomiehet ovat vaimoilleen ostaneet. Lihapiirakka saattaa kuitenkin viedä voiton kaikista huonoimpana lahjana.

– Mieheni on ihana, mutta tosi huono ostamaan lahjoja. Hän osti minulla lihapiirakan. Lihapiirakan, ja väitti, että minulle on vaikea ostaa lahjoja. Hän tietää, että pidän ginistä, suklaasta ja kukista. Ne olisivat kelvanneet. Mutta ei, hän ajattelee minua ja ostaa lihapiirakan. Tämän miehen pitäisi rakastaa minua ja hän ostaa taikinaan käärittyä possunlihaa!? Tärkeintähän on se, kuinka hän saa minut tuntemaan syntymäpäivänä, ja nyt tuntuu todella paskalta, nainen kirjoittaa.