Saara Aalto ylivoimaisesti jatkoon X Factorissa – suoraan yleisöäänillä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Saara Aalto on noussut kansainväliseksi ilmiöksi, kun hän on menestynyt erittäin upeasti Britannian X Factor -kilpailussa. Varsinkin eilinen esitys oli hänen jo muutenkin menestyksekkään uransa kulminaatiopiste, sillä se nosti hänet suursuosioon myös brittikatsojien keskuudessa.

LUE MYÖS:Brittigallupit: Saara Aalto on X Factorin suosituinVideo: Katso Saaran uskomaton No More Tears -esitys

Splash
Splash

Eilisessä X Factorin livelähetyksessä Saara esitti Barbara Streisandin ja Donna Summerin No More Tears (Enough Is Enough) -kappaleen. Esitys oli yksi parhaista koko ohjelman historiassa, ja tänään epävirallisessa gallupissa Aaltoa piti kilpailun parhaana esiintyjänä peräti 53 prosenttia vastaajista. Eilisen esityksen jälkeen virallisessa äänestyksessä alkoi vuorokauden äänestysaika, jonka päätyttyä hetki sitten julkistettiin tulokset. Ääniä annettiin ohjelman tuotannon ilmoituksen mukaan 2,5 miljoonaa.

Saara Aalto pääsi jatkoon ylivoimaisesti jo pelkillä yleisöäänillä, kuten aiemmin tänään ennustimme. Ohjelman juontaja paljasti, että tällä viikolla eniten ääniä saanut oli kilpailija, joka ei ollut koskaan aiemmin ollut ykköspaikalla. Kun tähän paljastukseen yhdistetään edellä mainittujen epävirallisten gallupien tulokset, on selvää, että juuri Saara sai eniten ääniä. Hän kilpailee siis X Factorissa myös ensi viikolla, ja jatkossa eräänlaisena ennakkosuosikkina.

Saara Aalto on kiinnitetty mukaan X Factorin suurelle kiertueelle, joka käynnistyy ensi vuoden helmikuussa ja kiertää lähes kaikki Iso-Britannian suurimmat kaupungit. Ensi kevät on siis Saaralla kalenterin osalta melko täynnä. Vielä tässä kuussa Saaralla alkaa Suomessa joulukiertue, jonka keikoista ainakin osa on vaarassa jäädä häneltä väliin, mikäli menestys X Factorissa jatkuu.