Ariel Winter twerkkasi kameralle pelkissä bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on saanut vähitellen jalansijaa Hollywoodissa, ja vasta viime aikoina hän on ryhtynyt kohahduttamaan rohkeilla asuvalinnoillaan. Hän on kertonut haastatteluissa olevansa kyllästynyt siihen, että ihmiset arvostelevat hänen pukeutumistaan ja ovat kiinnostuneita siitä miten paljon hän päättää ihostaan paljastaa.

18-vuotias Ariel on todella sinut oman vartalonsa kanssa, eikä hän häpeile esitellä kurvejaan. Ariel Winter on sitä mieltä, että hänen rintansa tai pakaransa eivät kuulu kenellekään muulle vaikka hän päättäisikin kulkea rohkeissa asuissa julkisilla paikoilla. Nyt hän päätti twerkata pikkuruisissa bikineissään pyllistämällä suoraan kameraan.

Ariel on kertonut saavansa kritiikkiä joka päivä, minkä vuoksi häntä ei enää kiinnostakaan mikään muu kuin hänen oma mielipiteensä. Siitä huolimatta hän osaa herättää keskustelua julkaisemalla sosiaalisessa mediassa juuri tällaista materiaalia, joka saa ihmiset reagoimaan voimakkaasti.