Demi Lovato iski lihaskimpun – uusi rakas on UFC-ottelija

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias Demi Lovato on alkanut tapailemaan 32-vuotiasta UFC-ottelijaa Luke Rockholdia. Pariskunta nähtiin yhdessä ensimmäistä kertaa lauantaina kun he menivät kaksin katsomaan UFC 205 -ottelua New Yorkin Madison Square Garden -areenalle.

Pariskunta nähtiin ensimmäistä kertaa lähekkäin ja pitämässä toisiaan käsistä kiinni kun he saapuivat yhdessä katsomaan Conor McGregorin ja Eddie Alvarezin ottelua. Tuore pariskunta näytti silminnähden rakastuneilta ja onnellisilta kahdestaan.

Aiemmin Demi Lovato järkytti faninsa ilmoittamalla, että hän tulee jättämään musiikkiuransa joksikin aikaa tauolle ensivuoden alusta lähtien. Nainen haluaisi mielummin keskittyä muihin asioihin ja tehdä esimerkiksi työtä hyväntekeväisyyden parissa.

Splash
Splash
Splash
Splash