Donald Trump pyytää oikeudenkäyntinsä siirtämistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentiksi juuri valittu Donald Trump on päätymässä pian oikeuteen hänen Trump University -hankkeensa epäselvyyksien vuoksi. Oikeudenkäynnin oli määrä alkaa 28. marraskuuta, mutta nyt Trumpin asianajajat ovat pyytäneet sen lykkäämistä presidenttiyden perusteella.

Anomus jätettiin San Diegon tuomioistuimelle toissapäivänä lauantaina. Siinä pyydetään, että oikeudenkäynnin aloittaminen siirrettäisiin ainakin kahden kuukauden päähän, jotta Donald Trump saa rauhassa keskittyä presidenttiytensä valmisteluihin. Valmistelujen kerrotaan olevan kriittisiä ja vievän nyt Trumpin kaiken ajan.

Asianajajien mukaan oikeudessa todistaminen ja siihen valmistautuminen häiritsisivät merkittävästi Trumpin valmistautumista presidenttiyteensä. Pyynnön ovat laatineet ja allekirjoittaneet Trumpin asianajajat Daniel Petrocelli, David Marroso ja David Kirman.