Isän ja morsiamen tanssista nettihitti – yllätyskäänne takasi show’n

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja häävideoita, joissa morsian tanssii kaasoineen omalle miehelleen tai aviomies on kehitellyt jonkin hauskan koreografian morsiamen iloksi. Tällä kerralla hauskalla ohjelmanumerolla yllättivät kuitenkin morsian ja hänen isänsä.

Videolla nähdään nopeasti YouTubessa leviämään lähtenyt video, jossa nähdään isän ja tyttären upea tanssi. Videolla morsiamen isä tanssittaa tytärtään perinteiseen tyyliin kunnes tanssi muuttuukin yllättäin vauhdikkaaksi koreografiaksi.

Morsian ja hänen isänsä saivat nopeasti muut juhlavieraat innostumaan herkästi alkaneesta tanssista, joka yltyikin todelliseen hauskanpitoon ja vauhdikkaisiin tanssiliikkeisiin. Tanssimusiikkina kuultiin tämän päivän suurimpia hittejä, jotka saivat vieraat taputtamaan ja huutamaan innoissaan tanssivalle parivaljakolle.