Tyrmäävän seksikäs mallitulokas Karla Azevedo vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpaan kärkikaartiin tulee vuosittain vain muutamia varteenotettavia kaunottaria, ja nyt eräs kuluvan vuoden uusi supermalli näyttäisi olevan brasilialainen Karla Azevedo. Hän teki läpimurtonsa tänä vuonna poseeraamalla arvostetussa Sports Illustrated -lehdessä.

Nyt Karla on ikuistettu Miami Beachilla, jossa hän poseerasi viikonloppuna Bare Necessities -merkin bikineissä merellisissä tunnelmissa vesijetin päällä.

29-vuotias brasilialainen Karla Azevedo on bikinimalli, joka asuu nykyisin Yhdysvaltojen New Yorkissa ja on siellä mallitoimiston leivissä. Hän aloitti malliuransa 23-vuotiaana. Hän on kertonut olevansa mielestään seksikkäin ruskettuneena, ja että auringon ottaminen on hänen salainen paheensa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash