Mallikaunottaret juhliin samanlaisissa asuissa – klassinen vahinko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri the Weeknd -taiteilijanimellä musiikkia tekevästä Abel Makonnen Tesfayesta eronnut malli Bella Hadid treenaa paljon tulevaa Victoria’s Secret -näytöstä varten, mutta hän muistaa välillä myös irrotella. Nyt hänet nähtiin New Yorkissa juhlimassa seksikkäässä asussa, joka ei lopulta osoittautunutkaan kovin ainutlaatuiseksi.

20-vuotias Bella Hadid kiinnitti kuvaajien huomion saapuessaan katsomaan UFC 205 -ottelua mustassa asussa. Naisella oli yllään mustat pillifarkut, läpikuultava musta paita, jonka alta näkyi mustat rintaliivit. Asu oli viimeistelty mustalla tyköistuvalla nahkatakilla, punaisella huulipunalla ja tiukalla nutturalla.

Hänen jälkeensä kuvaajat kokivat pienen déjà vu -hetken, kun Hadidin jälkeen toinen mallikaunotar saapui samanlaisessa asussa katsomaan peliä. Samaan Victoria’s Secret -näytökseen palkattu Georgia Fowler asteli paikalle todella samanlaisessa tyylissä, mikä ei jäänyt muiltakaan huomaamatta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash