Näin Ciara muuttaa meikkityylinsä päivästä iltaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee välillä YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat nopeasti. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Uudella videolla poptähti Ciara näyttää miten hän siistii luonnollisen arkimeikkinsä iltaa varten. Aluksi hän alkaa siistimään kulmakarvojaan, minkä jälkeen hän sipaisee kasvoilleen korostuspuuteria. Ciara jakaa myös katsojille hänen salaisuutensa, joka on vauvaa varten ostettu Aquaphor-merkkinen kosteusvoide.

31-vuotiaan Ciaran tyyli on luonnollinen, minkä vuoksi lähtötilanne näyttääkin lähes meikittömältä. Ripsivärin ja huulipunan lisäämisen jälkeen meikki nostetaan kuitenkin hieman juhlavammaksi. Ciara viimeistelee koko tyylin vielä kihartamalla hiuksensa suoristusraudan avulla rennoille laineille.